torstai 6. marraskuuta 2014

Projektiryhmä koolla

Reilu kolme vuotta yhteistä taivalta takana. Nyt olemme viimeistä kertaa  kokoontuneet yhteen projektiryhmän kaksipäiväiseen tapaamiseen.  Tällä kertaa kokoonnumme Pyhtään kauniissa maisemissa yhdeksän osallistujan voimin.  Ensimmäinen päivä on ollut täynnä toimintaa: hankkeen eri vaiheiden muistelua ja tulosten arviointia,  reipasta liikuntaa  - ja tietysti runsaasti hyvää ruokaa.

Hankkeen kolmea vuotta muisteltiin piirtämällä yhteinen hankejana. Hankkeen parhaiksi hetkiksi nousivat nämä yhteiset projektiryhmän tapaamiset, ajatuksen vaihto ja yhdessä asioiden pohtiminen.Toisaalta oli myös hauska huomata, kuinka valtavasti olemme saaneet aikaan kolmen vuoden aikana: lennokkaista ajatuksista on tullut konkretiaa. Joskus lennettiin vähän matalammalla kuin ehkä suunniteltiin, mutta toisaalta myös on tehty paljon sellaista, mitä ei edes osattu suunnitella.
Joskus sitä miettii, että miten työ voikaan olla näin kivaa :-) . Vaikka  tällä erää tämä on viimeinen tapaaminen, huomenna ehdimme  miettiä, mitä tulevaisuus tuo ja miten työtä jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti