maanantai 21. lokakuuta 2013

Tulevaisuustupa avautuu TervakoskelleHämeen Kylät ry:n seuraava moniaistinen tila, tulevaisuustupa, on avoinna  24.-26.10.2013 Tervakosken Seuratalolla (Seuranaukio 3 12400 Tervakoski). Tila on kaikille avoinna torstaina ja perjantaina klo 13-19 ja lauantai  klo 11-15. Torstaina klo 13 järjestetään avajaiset ja tiedotustilaisuus: Elävä Janakkala –missä mennään, mitä on saatu aikaiseksi?
 
Tulevaisuustuvasta on muodostunut elämyksellinen teltta, joka kutsuu asukkaita pistäytymään ja aistimaan tulevaisuuden tunnelmia. Tulevaisuustuvassa tulee melkein tunne, että olisi itse kuvan paikassa ja tunnelmassa, autottomassa kylässä tai kylän yhteisessä olohuoneessa. Tulevaisuuden kylässä?

Turengin tulevaisuustuvassa esillä ollut jättimäinen kartta Janakkalasta siirtyy myös Tervakoskelle: kävijät merkitsevät siihen parhaita paikkojaan. Samalla keskustellaan, mitkä asiat he kokevat tärkeiksi oman asuinalueen tai kylän kannalta. 


Hämeen Kylät ry:n Aistien-hankkeessa kehitetään tulevaisuustuvasta menetelmää alueen asukkaiden toiveiden yhteisen tulevaisuuskuvan kokoamiseksi. Janakkalassa järjestetyt tulevaisuustuvat, Turengissa ja Tervakoskella, linkittyvät osaksi Elävä Janakkala yhteistyöprosessia, jossa asukkaita, yhdistyksiä, yrityksiä sekä kunnan ja seurakunnan toimijoita kootaa yhteiseen tulevaisuustyöskentelyyn.

Tervetuloa pistäytymään tupaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti