maanantai 20. elokuuta 2012

Kesän jälkeen uudessa vauhdissa

Elokuun myötä Laurea alkaa  valmistautua uuteen lukukauteen. Ensimmäinen työviikko on ollut mukavaa verkonkutomista, kun yritämme saada erilaiset uusien ja vanhojen yhteistyökumppanien kanssa tehtävät projektit sovitettua opiskelijoiden arkeen ja opintojaksojen aikatauluihin. Opiskelijavoimin tapahtumia järjestetään syksyn aikana mm. kirjaston kv-viikolle ja vanhustyön messuille.

Mukavan muistutuksen hankkeesta antoi lomalla heinäkuinen retki Lopen Sajaniemeen, jossa kävimme Sarin kanssa ihastelemassa saunatilaa. Lauteilla oli hyvä istua ja tuumailla maailman menoa. Niin ihana saunapalaveri oli, että heräsi ajatus, että nämä lauteet toimisivat hienosti Laurean aulassa tai kirjastossa pienenä pysähdyspaikkana. Toivottavasti tällaista yhteistyötä saadaan hankkeen sisällä tehtyä tässä syksyn aikana.

Innolla odotan tietysti Rovaniemen tapaamista. Syyskuun tapaamisessa näemme koko hankeverkoston ja puhumme entistä enemmän moniaististen elämysten tuottamisesta. Sitä ennen on mukava nähdä myös Vantaan Valon ja Metropolian ihmisiä. Heidän kanssaan myös täällä paikallisesti voimme pohtia, miten tilaa saisi entistä toimivammaksi.Kuvassa Sari ja minä eli Minttu istumassa lauteilla. - Lauteet ja tietysti kaikki esineet olivat kovin tutun tuntuiset - ja tuoksuiset,  myös kiuas pihisi ihanasti nurkassa. "Hirsiseinä" oli hieno ja toi tilaan  tunnelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti